Vem är vem? Här följer presentationer av våra medarbetare, i inbördes framslumpad ordning för extra demokrati!

Felicia
Felicia Gilljam har en oavslutad biologutbildning i bagaget men försöker nu omskola sig till programmerare, eftersom biologi inte var tillräckligt nördigt. Hon drogs in i skepticismen via Skeptikerpodden efter att ha varit aktiv inom den svenska humaniströrelsen i några år. Förutom skepticism ägnar hon sig åt biodling och kallar sig ibland kinkyaktivist.
@skepticbee på twitter

Technicolor
Multinördig akademiker med ett stort intresse för psykologi och neurovetenskap. Har en bakgrund i frikyrkliga sammanhang men är numera ateist och humanist. Lägger stor vikt vid vetenskap, rationalism och kritiskt tänkande, samt är feminist och sådär lagom queer.

Homelessclubkid
Homelessclubkid växte upp som katolik, men är inte längre rädd för att brinna i helvetet. Gifte sig som 22-åring men är i övrigt inte den muntert husliga typen. Överraskade både sig själv och sin omgivning när hon lämnade språkstudierna för att ägna sig åt naturvetenskap på heltid. Älskar dock fortfarande språk med många kasus. Hjärtefrågor: veganism, psykofarmaka, feminism och språkriktighet.
@homelessclubkid på twitter

Rojin
Antropolog och allmän funderare. Rojin är den ständige studenten som oftast håller till på någon samhällsvetenskaplig institution och när drömmar om att en vacker dag doktorera. Aktivism varvat med timlånga TV-spelssessioner, bokläsande och kattklappande är det hon helst fyller dagarna med, men oftast kommer något annat i vägen. Feminist, antirasist och högljudd gaphals. @R0J1N på twitter.

decubate
Meidi Tõnisson är mjukvaruutvecklaren som varit ateist sen födseln och feminist sen hon vid tretton års ålder fick tag på ett exemplar av boken Fittstim. Utöver att bygga Androidappar på arbetstid så uppskattar hon att läsa om feministisk teori, lyfta vikter och sluka naturprogram. Hon himlar extra mycket med ögonen när hon snubblar över artiklar om homeopati.

Christine
Molekylärbiolog och doktor i medicinsk vetenskap. Vetenskapsbejakare och styrelseledamot i Vetenskap och Folkbildning. Gillar källkritik och löpträning och drömmer om att någon gång i framtiden ha en minigris. @tankeexperiment på twitter.