HBTQLivsåskådning & ReligionPolitik & SamhälleSex

Gästinlägg: Homohatet börjar bli tjatigt – tips för uppdatering!

Följande inlägg är ett gästinlägg från Charmkvark. Charmkvark är fast krönikör i SANS magasin. Du hittar henne på twitter här.

Bad, solvarma klippor och blomsterkransar. Sommaren är bra härlig! Picknick, rosévin och lite gammaldags homohat. Allt det där som hör sommaren till! För i samma takt som regnbågsfärgade flaggor börjar pryda landet, i samma takt regnar det in insändare från kränkta kristna som undrar hur detta hemska kan få fortgå. Man blir knappt chockad över idiotin längre, man blir mer irriterad över T J A T I G H E T E N. Hur många sidor har Bibeln? Avrundar uppåt: en miljon på ett ungefär. Och det finns så himla mycket dumheter däri, varför måste dessa insändarskribenter haka upp sig på de få passager som rör homosexualitet?

Här är en i raden, det är Maria som tycker att homosexualitet strider mot Guds ord.

Det är samma bibelpassager du redan sett, det är samma mästrande ton och samma hyttande finger. Jag kan inte vara den sjuhundratusende människan att bemöta tramset, så därför tänker jag inte göra det. Däremot tänkte jag ge de kristna insändarpennorna uppslag till lite nytt material inför nästa år!

1. Tänk dig en singeltjej som är ute och träffar en kille. De går hem tillsammans och [CENSUR MED HÄNSYN TILL KRÄNKTA KRISTNA]. Dagen efter betalar killen inga pengar till tjejens pappa och de gifter sig inte.

VA???? Åh herregud det kan aldrig vara tillåtet. Näe, mycket riktigt: här är beviset.

Hur många gånger tror ni att detta sker och skett och kommer fortsätta ske? Varför rasar det inte in krav på brudpriser och giftermål på insändarsidorna? Mycket underligt.

2. Föreställ dig att en tjej har mens och en kille som ligger med henne, FAST utan att först trä på sig en ögonbindel.

SKOJAR DU????? Det kan aldrig var okej. Nej, det är det absolut inte.

Bara genom att ha varit på ett antal tjejmiddagar vet jag att ögonbindelsbiten inte är standard. UT OCH KRIGA MOT DESSA BESTAR!

3. En stor brist i vårt rättssystem handlar om våldtäkter. När en dom fallit kräver nämligen domstolen ALDRIG att våldtäktsmannen ska gifta sig med sitt offer.

MEN WHAT??? Vad lever vi i för sjukt samhälle? Vad tycker Gud om detta egentligen? Han tycker givetvis att vi gör helt fel.

Halloj, ut och slåss för att detta ska bli verklighet!

4. Det här är mitt sista – men också mitt bästa – tips. Eftersom var fjärde svensk har varit otrogen är detta en väldigt brännande fråga. Det finns otrohetssajter och otrohetsappar. Kroppsvätskorna flödar som aldrig förr utanför äktenskapen. Men Gud tycker inte att det är okej.

Och alltså, det är inte bara så att Gud tycker att: ”vafan, det är jävligt onödigt att konferensknulla, Gunilla! Du ställer till det för dig och Hasse”. Nej, han tycker KILL ’EM ALL (som så ofta).

Så, kan jag hoppas på lite nytt material på insändarsidorna nästa sommar? För jag har liksom gett upp att försöka nå fram till er. Nu vill jag bara ha lite new crazy för den gamla börjar bli RIKTIGT gammal. Sisådär 2000 år. Lycka till, hata på!


Bild från The Brick Testament.

Previous post

Gästinlägg: Dåligt betyg till föreläsning om transvård för barn

Next post

Är läkare mutade av läkemedelsbolagen?

skepchickse

skepchickse

Skepchick.se:s adminkonto. Används för gästinlägg och skeptiska snabbisar.

No Comment

Leave a reply