Skeptiska snabbisar

Snabbisar vecka 39

I ett blogginlägg nyligen efterlyste vår skribent Christine fler jurister i debatten om samvetsfrihet. Nu har hon blivit bönhörd! Juristen Kerstin Burman reder ut myterna här (nej, det är inte så enkelt som abortmotståndarna vill påskina).

Att precis allt vare sig kan eller bör debatteras är en sanning som inte kan sägas nog ofta. Läs Kawa Zolfagarys inlägg på temat här.

Vill du dela med dig av dina pengar till mer behövande? Givarguiden listar hur pass effektiva olika välgörenhetsorganisation är. För den som vill göra ytterligare research innan plånboken öppnas finns också GiveWell.

 

Previous post

Ny skepchick

Next post

Snabbisar special vecka 40! Sajterna du inte vill dela.

skepchickse

skepchickse

Skepchick.se:s adminkonto. Används för gästinlägg och skeptiska snabbisar.

No Comment

Leave a reply