SkepticismSkeptiska snabbisar

Skeptiska snabbisar 7/1

En modern memento mori: armbandsur som räknar ner till din död.

Udda forskning: en väldigt noggrann genomgång av ecstasyupplevelser.

Udda forskning nr 2: frenologi i viktoriansk litteratur.

Angående taurin och energidryckers potentiella dödlighet: om man ser en varning på Expressen Hälsa känns det som vanlig skrämseljournalistik, men oron finns i fackpressen också. Återstår att se om det är korrelation eller kausalitet.

Previous post

Tankar från bebisbubblan

Next post

Nystart!

homelessclubkid

homelessclubkid

Homelessclubkid is the Captain of Swedish Skepchick. She's also a vegan skeptic who loves cats, books, and cosmology.

1 Comment

  1. 7 January, 2014 at 22:40 —

    Med tanke på att båda de där artiklarna om taurin/energidryck är från 2006 så undrar jag hur försäljningen av energidrycker förändrats sedan dess och hur antalet dödsfall som misstänks kopplas till dem utvecklats under samma tid. Min gissning är att försäljningen har ökat kraftigt och de relaterade dödsfallen har uteblivit…

Leave a reply