MetaSkepchick-ism

Hejdå Skepchick!

Jag skrev mitt första inlägg på skepchick i februari 2011. Ah, jag får en sån här “HERREGUD TIDEN GÅR SÅ FORT JAG ÄR EN MILJARD ÅR GAMMAL SNART DÖR JAG”-rysning ner för ryggraden nu. Jaja. Det har varit en jäkligt spännande, lärorik och jobbig resa. Jag har fått massa komplimanger, fått en del skit.

Men bara ett enda hot vad jag minns? Rätt konstigt eftersom jag ändå skrivit provocerande saker. (Och det hotet gick förresten inte att ta på allvar eftersom det innehöll ett syftningsfel.) Överlag måste jag säga: tack som fan allihop. Även till er som har svårt för mig, mitt sätt att skriva och mitt sätt att ta mig an ämnen. Ni har nästan alltid hållit en god ton och försökt resonera här på bloggen och jag har lärt mig mycket av er. Jag har kanske inte svängt om så mycket i mina åsikter, men jag har nyanserat dem. Internet är för evigt så alla gamla inlägg och kommentarer finns förstås kvar! Ni som har hejat på, +1:at, gillat, retweetat och på andra sätt pushat mig. Er vill jag drapera i tårta och kärlek! TUSEN tack. Den sköra tjej som tryckte på “Publicera” i februari 2011 har nu skaffat en handfull ryggrad och självförtroende. Darrar fortfarande när fingret närmar sig knappen, men jag behöver inte terapi 2 timmar före och efter i alla fall, hurra!

Men nu är det dags att gå vidare. Om någon skulle sakna mig så finns jag på massa andra ställen:

– Som krönikör i SANS Magasin. F ö grymt bra tidning! Där står mycket intressant om vetenskap, humanism, sekularism. Och så skriver jag en helsida i varje nummer. Låter det gött? Signa upp dig på en prenumeration! Jag lovar, det känns så härligt old school-mysigt att få hem en TRYCKT publikation, inga ettor och nollor på en skärm. Pinga gärna ansvarige utgivaren @ChSturmark på Twitter om du gillar det jag skriver så kanske jag får fortsätta med det, det är så jävla roligt att göra nämligen. 

– Som panelmedlem i den skeptiska podcasten Kvack!. Varje söndag släpps ett nytt avsnitt. Lägg gärna till oss i din podcast-app!

– Som twittrare, @charmkvark. (Samma gäller på instagram, @charmkvark.)

Och hörrni. Kom ihåg att vissa dumheter bara kan mötas med sarkasm. Hejdå!

Previous post

Mansplaining: om män som dumförklarar kvinnor

Next post

Skeptiska snabbisar 14/5

charmkvark

charmkvark

charmkvark är en skeptisk kvinna på 25+. Kriget mot charlatanerna vilar aldrig och vissa dumheter kan bara mötas med sarkasm. Skojar och svär. Driver tillsammans med två till podcasten Kvack!. Krönikör i Magasinet SANS.

No Comment

Leave a reply