Livsåskådning & ReligionPolitik & Samhälle

Debatt mellan Sturmark och Birro

Jag har skrivit mycket om Birros ohederliga retorik och spridande av rena lögner gällande moral- och religionsfrågor i sina krönikor. Nä, det är inget nytt sånt inlägg, ta't lugnt. Jag vill bara bjuda in er till en debatt mellan Christer Sturmark (Humanisternas ordförande) och Marcus Birro.

Birro, med alla sina nerstängda kommentarsfält, med sitt selektiva läsande av kritik och sitt blundande för alla former av motargument. Det ska bli jättespännande att höra om han faktiskt har några riktiga argument. Om han verkligen tycker som han skriver i krönikorna. Vissa av hans påhejare har snäst till mig att: det fattar du väl, det är ett MÅLANDE språk, han MENAR ju inte så. Nu ska jag få höra från honom själv vad han verkligen menar och om han på något sätt kan backa upp det. Vem vet, jag kanske kommer tillbaka som ett Birro-fan. Jag kommer samla burkar om så krävs, jag ska dit! Ses vi där? 

När? 29 maj kl 18:00.

Var? ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm.

Kostar? 60:- i entré. 

 

All info här!

Previous post

Hjälp, jag är vegan!

Next post

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

charmkvark

charmkvark

charmkvark är en skeptisk kvinna på 25+. Kriget mot charlatanerna vilar aldrig och vissa dumheter kan bara mötas med sarkasm. Skojar och svär. Driver tillsammans med två till podcasten Kvack!. Krönikör i Magasinet SANS.

17 Comments

 1. 26 April, 2012 at 17:31 —

  Jag vill gå! Det här måste ju upplevas. 

 2. 26 April, 2012 at 22:37 —

  Hade jag varit i närheten i Stockholm hade jag sålt blod för att se detta! Nu kan jag tänka mig att samla burkar för att se en videoupptagning.

 3. Maria
  27 April, 2012 at 10:51 —

  Åh, hade valat se, men ser fram emot att läsa din rapport iaf!

 4. 27 April, 2012 at 13:08 —

  Jag ska dit iaf!

 5. Lemmyone
  27 April, 2012 at 19:56 —

  Du som är en sådan fantastisk människa. Kan du inte livestreama via bambuser eller nått. Snääääääällla! Bor i den förtappade staden Göteborg  (enlig Birro är Göteborg = Gomorra) och kan inte närvara. Det här ju så spännaden. 

  • 28 May, 2012 at 19:37 —

   Tyvärr är jag såväl oteknisk som lättdistraherad. Om jag håller på och filmar kommer det bli dåligt och jag kommer dessutom glömma att koncentrera mig på debatten. Men någon annan kanske gör det!

 6. 27 April, 2012 at 21:22 —

  OH MY FREAKING GOD!!!! Jag MÅSTE gå dit!!!111!!!

 7. Anton
  2 May, 2012 at 21:32 —

  Datum passerat. Hur var det? Många burksamlare där?

  • 3 May, 2012 at 06:28 —

   Jag tror du gjort samma miss som jag gjorde första gången jag såg det här. Det är den 29 maj, så det är tid kvar än…

   • Anton
    6 May, 2012 at 17:28 —

    Curses. Ja, det har jag gjort.

 8. 28 May, 2012 at 12:15 —

  Kan man tänka sig att vi får ett referat, kommentar eller analys av den här debatten i efterhand? För oss som kanske inte kan ta oss dit och se spektaklet?

  Vore grymt!

 9. 28 May, 2012 at 20:50 —

  Ska försöka gå, behöver få upp blodtrycket lite 🙂

 10. James Van Faagh
  30 May, 2012 at 12:45 —

  Det här skulle filmas och läggas ut någonstans – problemet är att jag inte minns exakt var denna uppgift var publicerad. Någon som kan hjälpa? 🙂

 11. Peno
  3 June, 2012 at 15:15 —

  Konstigt att ingen hörde smällen när Birro och Sturmark möttes. Det borde ju ha nått kritisk massa i självgodhet när två sådana massiva egon träffas.

Leave a reply