MetaSkepchick-ism

Ja må vi leva!

Idag är det internationella Darwindagen, vilket naturligtvis är en god anledning att fira. Men ännu större är att det är Skepchick.se‘s födelsedag! För ett år sedan slog vi upp portarna till den första internationella systersidan till den stora skeptikerbloggen Skepchick. Det har varit ett händelserikt, lärorikt år.

Vi vill passa på att tacka några människor som varit betydelsefulla, nämligen er, våra trogna läsare! Ni som har stått oss bi genom året som gått, delat länkar till höger och vänster, kommenterat och diskuterat. Utan er vore bloggandet inte värt det!

We also want to thank Rebecca Watson for giving us this opportunity to fly the Skepchick banner with Swedish colours. We are immensely proud to be part of her plans for world domination blog network.

Vi ser fram emot det kommande året och lovar att kicka ännu mer ass!

Previous post

Kommersiell antifeminism

Next post

Skeptiska snabbisar 13/2

Felicia

Felicia

5 Comments

 1. 13 February, 2012 at 00:35 —

  Grattis! Ni gör ett superbra jobb, hoppas det fortsätter många år framöver.

 2. 13 February, 2012 at 12:59 —

  Tack snälla du!

 3. Magnus
  13 February, 2012 at 21:21 —

  Snyggt jobbat! När jag skrev om skeptikerrörelsen för Filter häromhösten så fanns ni väl inte än? Annars hade jag garanterat tipsat om er…

  • 15 February, 2012 at 13:54 —

   Tack! Nej, vi fanns inte då, men du får ju så klart gärna tipsa om oss på andra sätt… 🙂 Kul för att vi i “rörelsen” blev så positivt omskrivna i din artikel förresten. Var en heder att få bli intervjuad.

 4. Magnus
  15 February, 2012 at 17:41 —

  Aha – vem är du då? Hm… Ja, ok, nu är jag med. Hur som helst, eran sajt är toppen!

Leave a reply