Skeptiska snabbisar

Skeptiska snabbisar 2/2

  • Manga blir en vetenskap på ett av Tokyos universitet.
  • Lek inte med maten, låt maten leka med dig. Frukostflingor som ändrar färg har nu patenterats. Skepchick.se inväntar med spänning på långtidsstudier som svarar på huruvida detta kommer att ha påverkan på befolkningens livslust måndagmornar.
  • Ett vackert reportage om vårt eget minoritetsfolk, samerna. National Geographic-fotografen Erika Larsen har följt samerna i Jokkmokk.
  • Nu är det säsong för vinterkräksjuka,  En av de många huskurerna som rekommenderats genom åren är att stoppa i sig en varierande mängde vitpepparkorn.  Tyvärr verkar det vara ren slöseri av en bra krydda. Det finns för närvarande inget, annat än möjliga biologiska hypoteser, som skulle tala för vitpepparns virusdödande effekt. Tvätta händerna, sprita händerna och håll tummarna. Peppar, peppar.
  • Den fina bilden på Calicivirus, vinterkräksjukan hittar ni här.
Previous post

Om Dahlströms vetenskaplighet

Next post

De synska tvillingarna

skepchickse

skepchickse

Skepchick.se:s adminkonto. Används för gästinlägg och skeptiska snabbisar.

No Comment

Leave a reply