Meta

Välkomna våra nya skribenter!

Vi avbryter idag våra vanliga sändningar för att meddela att inte mindre än TRE nya Skepchicks idag officiellt blir en del av vårt team. Vi är glada och stolta över att vår blygsamma (nåja) lilla blogg attraherar sådana fantastiska ansökningar och det var helt enkelt omöjligt att begränsa sig.

De som till slut valts ut kommer här på Skepchick.se att göra sig kända under namnen mildamakter (som ni kanske minns från ett antal gästinlägg), Amygdala och homelessclubkid. Jag tänker låta dem presentera sig själva mer ingående då inga ord från mig nog kan beskriva deras förträfflighet. Ge dem ett varmt välkomnande och håll utkik efter deras första inlägg!

Samtidigt vill jag passa på att tipsa alla våra läsare om skepchicknätverkets olika sidor: Skepchick.org känner ni säkert alla till, men vi har även Mad Art Lab, Teen Skepchick och sprillans nya Queereka! Alla är värda regelbundna besök.

För övrigt vill jag och resten av Skepchick.se önska er ett gott nytt år och hoppas att det förflyter i vetenskapens och skepticismens tecken. Ljus och kärlek!

Previous post

Skeptiker spådde 2011 - så gick det!

Next post

Den sämsta sortens människor?

Felicia

Felicia

2 Comments

 1. Ola
  3 January, 2012 at 12:48 —

  Hoppas det blir fler inlägg nu, och inte så att ni andra drar ner på takten.
  Blir lycklig varje gång feedern visar på ett nytt inlägg!

  • 3 January, 2012 at 13:16 —

   Kul att höra Ola! Givetvis kommer vi gamlingar fortsätta som förr, det är bara det att vi gärna vill ha ut ett inlägg om dagen ungefär. Och det är lättare om vi är fler. 🙂

   Samt förstås att vi vill ha en större bredd och nå ut till ännu fler! Slår vad om att du kommer älska de nya, de är helt fantastiska.

Leave a reply