Skeptiska snabbisar

Skeptiska snabbisar 19/12

  • “Varje år på Nobelfesten kommer frågan upp varför så få kvinnor får priset och vad som bör göras åt det. … Jag föreställer mig att svaret på frågan snarare utspelar sig under själva festen,” skriver Lena Andersson i DN.
  • I en diskussionstrådar om mediet bedragaren Terry Evans berättar signaturen Schneekaninchen om sina erfarenheter av honom. Skrämmande läsning!
  • Julklappstips från twittraren ronsoponso. Frågan är: förväntar vi oss bättre av Åhléns?
  • Hitchens död tog fram det sämsta hos somliga. Löwkrantz skriver om de religiösa hoten på Twitter.
  • En djurkommunikatör fick kontakt med en bortsprungen hund. De båda samtalade länge och väl med varandra, hunden försäkrade att den var i livet och mådde bra. Den ville bara ha lite ensamtid. Efter några veckor kom det dock fram att hunden varit död i flera dagar innan kommunikationen. Kanske glömde hunden att säga att den blivit överkörd av ett tåg. pax har sammanfattat det hela på VoFs forum.
Previous post

Inkvisitionen: Hitchslaps

Next post

Sony Ericsson ligger med fienden

skepchickse

skepchickse

Skepchick.se:s adminkonto. Används för gästinlägg och skeptiska snabbisar.

No Comment

Leave a reply