Skeptiska snabbisar

Skeptiska snabbisar 5/12

  • Ur Jens Liljestrands recension av Scum-manifestet: “Att pjäsen är förolämpande för männen i publiken är ingen brist, tvärtom, hade jag suttit där och mått bra och haft trevligt hade det varit en usel föreställning. Min hjärna arbetar i början på högtryck med att destillera förolämpningarna till något begripligt och acceptabelt: det handlar om kvinnors underordning, om patriarkatet, om en författare som misshandlats och utnyttjats av män, dessutom är det ju satir.”
  • Aftonbladet skriver om Terry Evans. KRITISKT! Inte som en reklamartikel om andlighet. Sprid gärna länken så att AB märker att de får mycket trafik när de granskar sånt här.
  • Minns ni läkaren som tillåts praktisera healing på fritiden? Säga vad en vill om just det beslutet, men ibland fungerar systemet åtminstone. Fast diagnosen “skrumphjärna” får en ändå säga låter väldigt användbar…
  • Svårt att hitta julklappar till dina skeptiska kompisar? Kolla in internationella Skepchicks presentguide!
Previous post

Smala lyckan på kryddburk

Next post

Vill du skriva för Skepchick.SE?

skepchickse

skepchickse

Skepchick.se:s adminkonto. Används för gästinlägg och skeptiska snabbisar.

No Comment

Leave a reply