Skepchick-ismSkepticism

Orgasmlasern

13 augusti. Kika i din kalender, vad gjorde du då? Låg du och orgasmskakade i månens sken? Inte jag heller. Fail. Men oroa dig inte, 12 september har vi chans igen!

Aftonbladets kvinnodel Wendela skriver om hur fullmånenätter kan påverka våra sexliv. Vad är det här för trams? kanske du fördomsfullt tänker nu. Men då vill jag hejda dig och säga att de faktiskt intervjuat en erotikpedagog, Ylva Franzén, i den här artikeln. Ja, slap a stamp on ditt skägg för nu sitter du rejält i brevlådan.

Nationella Orgasmnatten firades i den 15 juli. Missade du den har du dock ytterligare extaschanser.

– Egentligen är det orgasmnätter varje månad när det är fullmåne. Men första fullmånen efter midsommar ska var den absolut bästa natten. Den ska tydligen vara speciellt magisk, säger initiativtagaren Ylva Franzén.

Nationella orgasmdagen låter visserligen mer peppigt än många andra specialdagar och allt som får folk att få fler orgasmer är väl fint. Men varför måste man dra in den där jävla fullmånen? Den håller oss vakna, den förlöser barn, den gör oss galna. I allt detta mayhem ska vi nu också klämma in en orgasmapalooza.

– Fullmånenätterna på sommaren är speciella eftersom man helst ska vara ute så att man blir månbelyst, då blir månens inverkan större. Men att älska med öppet fönster går också bra, säger Ylva Franzén.

Nej men vänta nu lite Ylva. Vanliga fullmånetroende brukar enbart peka på en diffus dragningskraft när de snackar påverkan. Men du verkar tro att månens sken är någon slags afrodisiakisk laserstråle? Bara man blir zappad av den börjar kroppen genast skaka igång orgasmeriet. Vore coolt om det var så förstås (och lite läskigt när man ska ta nattbussen hem), men jag tvivlar.

Nu ska jag sluta negga. Det finns något jag håller med om och det är att ifall man ska ha utomhussex och hoppas på orgasm kan en bra förutsättning vara ordentligt ljus. Det kan vara bra att ha vid inomhussex också förstås. Undrar hur många orgasmer som går förlorade på grund av förvirring i mörkret? Äh, Ylva, jag hänger på med en egen dag. Jag instiftar härmed: belys ett kön-dagen! Inget månsken krävs (även om det kanske ger ett mjukare ljus än en 60 watts glödlampa).  Köp en ficklampa och häng på fö fan!

Previous post

Om att vara söt helt i onödan

Next post

Skepticism för nybörjare: halmgubben

charmkvark

charmkvark

charmkvark är en skeptisk kvinna på 25+. Kriget mot charlatanerna vilar aldrig och vissa dumheter kan bara mötas med sarkasm. Skojar och svär. Driver tillsammans med två till podcasten Kvack!. Krönikör i Magasinet SANS.

4 Comments

 1. 23 August, 2011 at 14:56 —

  “13 augusti. Kika i din kalender, vad gjorde du då? Låg du och orgasmskakade i månens sken?”

  Oh ja, det var en bra natt. Är dock inte välkommen på Burger King i Kista längre, men det var det värt.

  • 24 August, 2011 at 08:19 —

   Ständigt detta förtryck av oss månorgasmare. Det är sorgligt. 🙁

 2. 23 August, 2011 at 23:37 —

  Egentligen borde kvällstidningarna bli utnämnda till “Årets Förvillare”, även om de egentligen är goda kandidater varje år.

  • 24 August, 2011 at 08:18 —

   Sant. Man borde kanske ha ett specialpris för dem. Aftonbladet känns dock helt klart värre än Expressen, där Anna Bäsén håller lite koll.

Leave a reply