Skepticism

Skeptiska snabbisar 23/6

Previous post

Vem lyssnar när de blir kallade "idiot"?

Next post

Bekräftelse

kaylee

kaylee

Är en sjöman, piratimitatör, guide extraordinäre och blivande helikoptertekniker som seglandes tog sig ner till Australien och blev kvar där i två år. Backpackade från ställe till ställe, provade på allt som inte kunde göras i Sverige; delfinmatare, fyrhjulingsguide och fårklippare är några av mina tillkomna kunskaper. Men min största utmaning (och ära) är att få skriva för SkepchickSE.

4 Comments

 1. 24 June, 2011 at 13:20 —

  Jag såg Rebecca Watsons vlog och blev rätt bestört när det hon tog upp om feminism och sexism infriades direkt i kommentarsfältet till hennes video. Men jag tänkte fråga: Nu när ni svenska Skepchicks har hållit på och bloggat ett tag, har ni stött på någon form av misogyni eller sexism i kommentarer eller andra meddelanden? Det har ju postats en hel del om feminism men jag kan inte komma ihåg någonting som liknar det som jag såg på Watsons kommentarsfält.

  • 4 July, 2011 at 22:11 —

   Rebecca får mycket konstiga och sexistiska kommentarer. Kurdos att hon fortsätter trotts det! ^____^

 2. 10 July, 2011 at 18:28 —

  Lyssnade just på allting som hänt kring det här med Rebecca och kom på att det är fett bra att ni finns. Så ni vet. Keep up.

 3. 12 July, 2011 at 23:03 —

  Jag såg just den tragiska fortsättningen på Rebeccas blogg, Dawkins lyckas bevisa att bara för att man är professor så behöver man inte klara av enkel läsförståelse och ha empati.

  När man ser bemötandet som Rebecca får så kan jag inta säga annat än att hon är värd all beundran för att hon orkar fortsätta.

Leave a reply