Skeptiska snabbisar

Skeptiska snabbisar 16/6

Previous post

Utmaningen - 1a uppdateringen

Next post

Vem lyssnar när de blir kallade "idiot"?

skepchickse

skepchickse

Skepchick.se:s adminkonto. Används för gästinlägg och skeptiska snabbisar.

2 Comments

  1. 17 June, 2011 at 12:07 —

    Att vi nördar inte super eller stressar är väl allmänt känt. Vi är ointresserade både av att gå på krogen och att göra karriär. Ljusår från de kokainsnortande stekarna som gick ekonomprogrammet på gymnasiet!

  2. 17 June, 2011 at 22:18 —

    Dock inte så lyckat formulerat av DN! “FISKAR har minne och känslor, speciellt BLÄCKFISKAR och vissa typer av SKALDJUR.” De är ju inte exempel på fiskar? Det hade lika gärna kunnat stå att däggdjur har känslor, speciellt hönsfåglar och hajar.
    But I get the point. Och jag äter det inte. Men ändå.

Leave a reply