Skepticism

Utmaningen – 1a uppdateringen

Utmaningen har officiellt pågått i en vecka nu och jag vill tacka alla för erat stöd, speciellt till alla som kommenterat på Twitter när jag varit ute och cyklat. Kan påpeka att jag inte alltid sätter på cyklemeter-appen eftersom jag måste välja mellan att ha den eller Spotify igång. Men i de fallen då Spotify vinner, är pulsmätaren ovärderlig. Tack vare den har jag pushat mig hårdare än tidigare och vid ett cykeltillfälle halverade jag min medeltid per km, från att vara 5 min/km när jag började cykla nu i våras, till 2.6 min/km nu vid Utmaningen.

Det glädjer mig också att kunna berätta att en av våra läsare blivit såpass inspirerad att även han har antagit Utmaningen!

Har även märkt att erat stöd och uppmuntran har nått utöver mina förväntningar och att genom det har jag pushat mig lite hårdare än jag annars skulle gjort. Väldigt tydligt blev det på löpträningen igår då kroppens ovana i den sortens träning nära fick mig ge upp. Men med Er i tankarna och visualiseringen av en helikopter framför mig som jag skulle hinna fram till, gjorde det möjligt att fullfölja de 45 minutrarna på löpbandet.

Så stort tack till Er – våra kära läsare här och lyssnarna utav Fysiopodden! Plus ett enormt tack till killarna på Fysiopodden som varit fantastiska!

Nedan följer en kort, sammanfattad redovisning på första veckans resultat. Som ni ser har det inte blivit mycket löpträning, därför kommer det bli desto mer nästkommande vecka.

1a veckans resultat:

Cykelsträcka
102.26 km

Gym
35 min
45 min

45 min löp på band
55 min step

14/6 Fystestet:
1 min 6 km/h puls 144 bpm
3 min 7 km/h puls 164 bpm
6 min 9 km/h puls avg 165 bpm max 177 bpm

Fortsätt följa Utmaningen här och på Twitter (@nirakh)!

Previous post

Skeptiska snabbisar 13/6

Next post

Skeptiska snabbisar 16/6

kaylee

kaylee

Är en sjöman, piratimitatör, guide extraordinäre och blivande helikoptertekniker som seglandes tog sig ner till Australien och blev kvar där i två år. Backpackade från ställe till ställe, provade på allt som inte kunde göras i Sverige; delfinmatare, fyrhjulingsguide och fårklippare är några av mina tillkomna kunskaper. Men min största utmaning (och ära) är att få skriva för SkepchickSE.

No Comment

Leave a reply