Skepchick-ism

Carpooling with Rebecca Watson

Titta, njut och lär er mer om vår fantastiska Skepchick-guru Rebecca Watson!

“A lot of the things we Skepchick do, and other skeptics do, is consumer protection. You know, just informing people of what it is they’re actually buying when  they buy those homeopathy remedies or when they visit the psychic, what are you paying for? Am I paying for somebody to talk to my dead relative or am I talking to somebody who is a skilled cold reader, basically doing a magic trick?”

Previous post

Inkvisitionen: Vackert väder

Next post

Skeptiska snabbisar 6/6

kaylee

kaylee

Är en sjöman, piratimitatör, guide extraordinäre och blivande helikoptertekniker som seglandes tog sig ner till Australien och blev kvar där i två år. Backpackade från ställe till ställe, provade på allt som inte kunde göras i Sverige; delfinmatare, fyrhjulingsguide och fårklippare är några av mina tillkomna kunskaper. Men min största utmaning (och ära) är att få skriva för SkepchickSE.

No Comment

Leave a reply