Inkvisitionen

Inkvisitionen: Vackert väder

Det är vackert väder i Stockholm idag. Jag sitter på picknick i Tantolunden med ett gäng unga humanister och glömde nästan att det är dags för en till inkvisition.

Och nu kan jag inte komma på något att fråga om! Solen silas genom lönnlöven ovanför, båtar puttrar förbi, folk i badkläder spelar kubb, och min hjärna är helt tom på allt viktigt och allvarligt vi brukar prata om här.

Vad gör ni när det är vackert väder? Vad räknas förresten som vackert väder? Vad är avkoppling för er?

Previous post

SlutWalk Stockholm

Next post

Carpooling with Rebecca Watson

Felicia

Felicia

2 Comments

 1. Martin Hovmöller
  5 June, 2011 at 00:43 —

  Jag tänkte precis att konceptet “bra väder” känns så konstigt när jag läste titeln på inlägget. Bra/fint väder är uteslutande sol, även om det är värmebölja, alla grödor håller på att dö och alla människor helst vill stanna inne där det finns AC.

  Är det “vackert” väder hoppar jag dock fallskärm. Då vill jag gärna faktiskt att det ska vara regnfritt och relativt vindstilla, trots att jag egentligen föredrar regn och åska.

  Avkoppling har jag dock glömt bort vad det är.

 2. 5 June, 2011 at 11:59 —

  Gårdagen blev lite för olidligt varm för min del, och eftersom vi har en ettåring som springer runt här hemma och blir varm han med så var det bara att packa in familjen i bilen, dra iväg till ÖoB och köpa en pool till baksidan.

  Den fylls just nu, så jag vet precis vad jag kommer göra resten av ledigheten.

Leave a reply