ParanormaltSkepticism

Änglatrafficking

Jag tycker att det är viktigt att ta ansvar för de husdjur man skaffar, för de gäster man har och för de barn man ynglar av sig. Förstås. Något jag dock aldrig reflekterat över förrän nyligen är hur man bör ta hand om sina änglar. Som tur är är inte alla lika tanklösa som jag, det finns förstårs regler för hur detta går till. Det är rätt långt, men jag uppmanar er verkligen att läsa. Det är fruktansvärt roligt! Ha också i åtanke att folk verkligen tar det här på allvar och t o m ställer in riktiga planer för att kunna följa instruktionerna i brevet. (Jag har fetmarkerat de ställen där ditt kaffe kommer agera nässköljare. Inom klamrar är mina kommentarer när jag bara inte kan låta bli.)

Instruktionsbrevet som Du ska sända till Dina tre vänner:

Femdagars änglabesök.Irmi, ett tyskt medium, berättar att hon av några icke namngivna utvalda änglar, högt placerade i änglahierarkierna, blev inspirerad av filmen “PAY IT FORWARD”(2000). Det har beräknats att vid den 20:e upprepningen (ute i tjugonde ledet) skulle hela världen påverkas. Så stor är exceptionalfunktionen.

Det är de ovan nämnda änglarnas önskan att dra ut och i fem sammanhängande dygn komma och stanna och arbeta med enskilda individer och hjälpa dem var och en att uppfylla tre personliga önskningar. Därefter sänder varje individ änglarna vidare till tre nya individer. [Änglar förökar sig visst värre än råttor.] Efter fem dygn fortsätter änglarna till de tre nya individer som sagt ja till att ta emot dem. Hos dessa personer stannar änglarna likadant i fem dygn innan de fortsätter till nya värdar. Alltså var och en som tar emot änglarna skickar dem vidare till tre nya värdar. Änglarna kommer alltid till den nya platsen på en förutbestämd dag kl. 22.30 liksom de drar vidare fem dygn senare precis kl. 22.30. Mellan varje femdagarsbesök har änglarna en mellanperiod på fem dagar, då de är på väg till de nya adresserna. Dessa besök har en stor positiv inverkan på hela världen.

Ditt änglabesök blir  den DD/M kl. 22.30 till den DD/M kl. 22.30

Innan änglarnas ankomst till ditt hem har du valt ett passande rum eller en plats i din bostad och förberett så här:
1. Du har välsignat ett vitt stearinljus och satt det i en ljustake.
2. Bredvid ljuset har du placera en vit blomma i en skål eller vas eller en krukväxt med vita blommor.
3. Bredvid det vita ljuset och den vita blomman lägger du ett kuvert innehållande ett papper med namn och adress till var och en av de tre värdar som sagt JA TACK till att ta emot änglarna efter dig.
4. I ett annat kuvert har du lagt ett papper där du skrivit upp dina tre önskningar.
5. Ovanpå kuvertet med dina önskningar lägger du ett äpple.

Välkomstcermoni:
På avtalad dag befinner du dig hemma kl. 22.30 klar att ta emot dina gäster.
Innan de kommer tänder du det vita ljuset och kl. 22.30 öppnar du din ytterdör (fysiskt,inte blott symboliskt) och bjuder änglarna välkomna t.ex. med följande ord:

Kom in och var hjärtligt välkomna, ni änglar som sänts till mig från X.
Tack för att ni kommer med renhet och fred omsluter denna plats och samtliga människor som kommer förbi eller uppehåller sig här. Tack för att ni valt att komma och välsigna mitt och mina medmänniskors liv med harmoni, glädje, kärlek, visdom och kraft. Och tack för att ni vill hjälpa mig att uppfylla de tre önskningarna som är särskilt viktiga för mig. [Hahaha! Önskar jag kunde få se någon granne öppna dörren och rabbla upp det här.]

Under de fem dygn änglarna uppehåller sig hos dig ska det vita ljuset brinna ner helt. Har det brunnit upp innan de fem dagarna har gått, kan du naturligtvis tända nya vita ljus om du vill. Om du brukar be eller meditera vid en viss tid är det fint att kommunicera med änglarna under denna stund, men det finns inga krav på att göra något speciellt. Bortsett från de två klockslagen 22.30 den första och sista kvällen.

Avskedscermoni:
Klockan 22.30- när femte dygnet är slut öppnar du igen din ytterdörr och bjuder änglarna TACK och farväl och sänder dem kärleksfullt vidare till de tre nya värdarna som sagt JA TACK  till att ta emot änglarna efter dig och läser klart och tydligt upp deras namn och adresser. [Ja, tänk alla änglar som inte kommer fram pga sluddrigt upplästa adresser. Det är en av vår tids största tragedier.]

Änglarna kommer alltså till var och en av dina tre vänner fem dygn efter att du sagt farväl och det hela börjar om från början:de öppnar sin ytterdörr och bjuder änglarna välkomna: deras nya tider är den DD/M kl. 22.30 och säger tack och farväl den DD/M kl.22.30.

De tre nya värdarna som du sänder änglarna till, får av dig detta brev med uträknade tider (fem dygns besök och fem dygn på väg till nästa).

Gläd dig! Kära hälsningar från X.

PS. Se gärna filmen “PAY IT FORWARD” och låt dig inspireras till konkret handling. [Ja, vad kan vara mer konkret än att skicka något icke-existerande till ett par personer?] När du ser din chans att ge vidare (“pay it forward”) så informera var och en som tar emot din extraordinära handling om “reglerna” för ditt agerande. DS.

På formet Healing i fokus hittar jag följande tråd: Akut hjälp! Vem vill ta emot änglar?

Hej, mina vänninor som skulle ta emot änglarna, kom på att de är bortresta just då, så jag har ingen att skicka änglarna till 🙁

Jag skall ta emot i dag, och behöver tre namn och adresser till nästa besök den 14/9

Är det någon som kan tänkas sig att te emot ??

Tack….

Fan, vilken panik man måste ha. När man sitter där med massa änglar men ingen att skicka dem till! Det verkar vara ett återkommande problem, jag har hittat många liknande trådar på flera olika forum. Tipsen är dock av varierande art. Jag har inte sett någon som sagt: “shit, SKYNDA dig för fan att hitta en ny mottagare!”, nej, så här låter det istället:

“Det är inget jag vet, men jag har en känsla att du redan nu kan bestämma vilka de ska vidare till och meddela det tex dagen innan.”

“Får du ingen som vill ta emot dina Änglar kan du ju skiccka tillbaka till universum.”

“Skicka du iväg dem en dag tidigare, änglar är alltid med på noterna!”

Visitkort

Jag kan inte hjälpa det, jag tycker att det är förmätet. Om de verkligen tror på änglarna och på att man ska följa instruktionerna – vilka är då dessa personer att skriva om reglerna? Det enda som krävs för att man ska få 3, helt fria, önskningar uppfyllda är att man sätter fram ett lite frukt, öppnar dörren vid två skilda tillfällen och har 3 vänner. Det är inte så jävla orimligt.

Nej, hela den här änglagrejen känns som trafficking. De har inget val själva var de ska ta vägen, de skickas runt för att tillfredsställa folk helt utan ekonomisk kompensation och ingen respekterar deras få önskemål. Jag hoppas att Uppdrag granskning tar upp det här problemet, det är värt att tas på allvar.

 

Previous post

Förklädda Historiska Kvinnor, del 2

Next post

Skeptiska snabbisar 2/6

charmkvark

charmkvark

charmkvark är en skeptisk kvinna på 25+. Kriget mot charlatanerna vilar aldrig och vissa dumheter kan bara mötas med sarkasm. Skojar och svär. Driver tillsammans med två till podcasten Kvack!. Krönikör i Magasinet SANS.

4 Comments

 1. 1 June, 2011 at 16:01 —

  Haha! Du är en fantastisk, underhållnde skribent, Charmen! Nöje att läsa. Och ska genast tipsa Uppdrag Granskning! ^___^

 2. 2 June, 2011 at 00:37 —

  Avslutningen på det här inlägget är fantastiskt. Och jag håller naturligtvis med – det är ju skittaskigt mot änglarna. Sä kan vi inte ha det.

 3. 2 June, 2011 at 02:49 —

  Måste säga att jag är ett stort fan av charmkvarks inlägg, den något vrånga attityden är ju hur fräsig som helst!

 4. 2 June, 2011 at 09:04 —

  Men åh! Att logga in och mötas av tre fina kommentarer. Det är som att änglarna har lyssnat på mina tre önskningar! Tack allihopa, det gör mig pepp att skriva mer.

Leave a reply