AlternativmedicinParanormaltPseudovetenskapSkepticism

Efterlyses: Datorexpert / blivande skeptikerhjälte

När jag skrev inlägget “Heala hästar och bli anmäld” så efterlyse jag någonting som skulle underlätta att anmäla WooWoo-sajter på internet. Det visar sig nu att detta redan finns. Ta en titt på videon nedan innan du läser vidare.

Killen som uppfunnit detta plug-in heter Simon Perry och jag kontaktade honom på Twitter för att se om det gick att omvandla Fishbarrel för att fungera på Svenska sajter också. Han svarade, men eftersom jag är analfabetisk när det gäller datorspråk så förstod jag knapp vad han skrev. Kontentan av det han sa löd som följande;

– “I could help integrate it with submission forms on a Swedish regulator’s website if that would help.”
– “Or if you know a Swedish JavaScript programmer, I could send them the code to hook it in.”
– “actually main thing to do is to translate the template.”

(Läs mer om FishBarrel: The easy way to report misleading health claims online.)

Är det någon av våra läsare som skulle kunna ta sig an detta? Eller känner någon som vill? Belöningen blir stor; man kommer för all framtid bli känd som en Skeptikerhjälte.

Vern & Dern

Previous post

Katastrofer

Next post

Disharmonin på Harmoni-expo

kaylee

kaylee

Är en sjöman, piratimitatör, guide extraordinäre och blivande helikoptertekniker som seglandes tog sig ner till Australien och blev kvar där i två år. Backpackade från ställe till ställe, provade på allt som inte kunde göras i Sverige; delfinmatare, fyrhjulingsguide och fårklippare är några av mina tillkomna kunskaper. Men min största utmaning (och ära) är att få skriva för SkepchickSE.

2 Comments

  1. 15 May, 2011 at 20:25 —

    Challenge accepted.

  2. 11 August, 2011 at 00:28 —

    Om det inte blev fixat så gör jag det gärna. Sitter på en risig 3G-uppkoppling nu och kunde inte kolla videon, men det lär vara lätt. Hjälper mer än gärna till.

Leave a reply