Skeptiska snabbisar

Skeptiska snabbisar 8/5

  • Den 19/5 kommer Baba Brinkman, vetenskapsrapparen (!), till Stockholm. Kanske mest känd i svenska skeptikerkretsar för introt till Skeptikerpodden. VoF styrde upp det hela efter initiativ från Kaylee (SkepchickSE).  Även om du hatar rap tycker jag du ska komma, såna här initiativ måste stöttas. Läs mer på Facebook, lyssna på hans låtar på Spotify och hoppas vi ses där!
  • Steve Novella från podcasten The Skeptics’ Guide to the Universe var nyligen på Dr Oz. Avsnittet finns att se här (uppdelat i tre delar). Titeln på programmet är f ö: “Why your doctor is afraid of alternative health”. Välformulerat.
  • Kalla fakta har granskat Frälsningsarmén och deras attityd mot homosexuella.
  • Avslutar med en bild jag hittade på någon blogg eller om det var på Twitter. Skalman, ibland är du för go, din narkoleptiska reptil!

Previous post

Dina pengar går till: elsanering.

Next post

Hjärntvätt av småtjejer

charmkvark

charmkvark

charmkvark är en skeptisk kvinna på 25+. Kriget mot charlatanerna vilar aldrig och vissa dumheter kan bara mötas med sarkasm. Skojar och svär. Driver tillsammans med två till podcasten Kvack!. Krönikör i Magasinet SANS.

No Comment

Leave a reply