Skepticism

Ny artikelserie: Dina pengar går till …

Dina pengar går till är en ny artikelserie här på bloggen. Där uppmärksammar jag konstiga pseudovetenskapliga saker kommuner, landsting och myndigheter lägger (dina) pengar på.

Tipsa mig gärna om du hört nåt om skumma kurser, tveksamma produktinköp eller konstiga bidrag. Kommentera inläggen eller maila till charmkvarken@gmail.com. Det kommer vara en ständigt pågående serie, så det blir aldrig för sent att tipsa!

Previous post

Mycket väsen för ingenting

Next post

Dina pengar går till: elsanering.

charmkvark

charmkvark

charmkvark är en skeptisk kvinna på 25+. Kriget mot charlatanerna vilar aldrig och vissa dumheter kan bara mötas med sarkasm. Skojar och svär. Driver tillsammans med två till podcasten Kvack!. Krönikör i Magasinet SANS.

No Comment

Leave a reply