Skepchick-ismSkepticism

Nobelpristagare i raaaawr!

Kraftiga käklinjer, skrattgropar man kan försvinna i och odödliga sängkammarblickar. Nej, det här är inga filmstjärnor, det är nobelpristagare i fysik. Och nog har de god fysik alltid, höhöhööööö. Vem tycker du är snyggast och varför? Kommentera! Det är viktigt att få ett gott statistiskt underlag. Attraheras du inte av män kan du väl skriva vem du skulle vilja se ut som eller typ ha tryckt på en t-shirt.

Själv blir jag lite knäsvag av Feynman. Vilken blick!

Previous post

Nakenchock på skepchick.se

Next post

Mycket väsen för ingenting

charmkvark

charmkvark

charmkvark är en skeptisk kvinna på 25+. Kriget mot charlatanerna vilar aldrig och vissa dumheter kan bara mötas med sarkasm. Skojar och svär. Driver tillsammans med två till podcasten Kvack!. Krönikör i Magasinet SANS.

6 Comments

 1. 4 May, 2011 at 15:35 —

  Det är åtta Män på bilden men bara en riktig Man – FeynMan! Han får min O-ring att stelna och min Wick-expansion att… expandera. Han får spela på mina bongos när som helst.

 2. 4 May, 2011 at 22:16 —

  Mina blickar dras till William Lawrence Bragg, jag skulle inte ha något emot att försöka få fram ett leende på hans läppar, och få blicken lite hetare, rufsa till hans hår. Jag skulle vilja försöka se om det bakom den snälla grannpojksfasaden skulle gå att hitta en aning bad boy.

 3. 4 May, 2011 at 23:42 —

  Feynman förstås. Fast som brorsa i soffan då.

 4. 9 May, 2011 at 16:05 —

  Ojoj, Blackett var en riktig heting. Härlig benstomme. 🙂 Och håller med om Feynmans blick, mm. Ketterle går an också. Bra urval!

 5. 9 May, 2011 at 17:15 —

  Håller med Gisela om Blackett och Ketterle. Att låta Feynman vara med var kanske lite taskigt, han var väl erkänd kvinnotjusare svjv så spelar kanske i en annan liga än de andra 😉

 6. 9 May, 2011 at 18:06 —

  @elianara:Haha, förstår hur du tänker. Men för mig skulle det nog kännas som barnarov. Han ser så jäääävla skolpojkig ut!

  @resten: Ingen som gillar Mössbauer? Tycker han har en Dexter-thing going on.

Leave a reply