Meta

Serverflytt

Nu är den klar, serverflytten, och förhoppningsvis kommer inga fler störningar att ske. Om ni fortfarande har problem att logga in för att kommentera, pröva att tömma cachen och ladda om sidan, eller använd en annan browser än den ni brukar. Snart får vi förhoppningsvis ny layout också!

Uppdaterat: Som ni märker har charmkvarks fantastiska inlägg om Sanna Ehdin försvunnit samt en del kommentarer. Inlägget kommer att komma tillbaka, förhoppningsvis kan vi även rädda kommentarerna, men det kan ta en liten stund. Det verkar även vara fel på registreringen. Håll ut!

Previous post

Inkvisitionen: Vad kollar du på?

Next post

Sanna Ehdin + Big Pharma = sant!

skepchickse

skepchickse

Skepchick.se:s adminkonto. Används för gästinlägg och skeptiska snabbisar.

No Comment

Leave a reply