Skeptiska snabbisar

Skeptiska snabbisar 14/4

Previous post

Förändring förnöjer

Next post

Varför inte laglig homeopati?

charmkvark

charmkvark

charmkvark är en skeptisk kvinna på 25+. Kriget mot charlatanerna vilar aldrig och vissa dumheter kan bara mötas med sarkasm. Skojar och svär. Driver tillsammans med två till podcasten Kvack!. Krönikör i Magasinet SANS.

4 Comments

 1. 14 April, 2011 at 11:00 —

  Läste twitterinläggen från antivaccinationsföreläsningen… Jag blir rädd. På riktigt. Ser ett postapokalypstisk samhälle framför mig där folk dör som flugor i “banala” barnsjukdomar… Okej, överdrivet, men detta är inget att ta lättsamt på. Och inte är det heller lätt att bemöta argument som är baserade på luft och ingenting. Saknas grundläggande förståelse för den vetenskapliga metoden känns det rätt fruktlöst…

 2. 14 April, 2011 at 15:40 —

  Youtubelänken verkar vara paj.

 3. 14 April, 2011 at 17:44 —

  @thingonastring: Jag vet, det är riktigt läskigt. 🙁 Att folk anstränger sig så för att ta död på sina barn.

  @Technicolor: Vilken av dem? Båda funkar för mig.

 4. 17 April, 2011 at 13:44 —

  “They see me rollin’, they hatin’”-videon får mig att tänka på Breaking Bad 🙂

Leave a reply