Skepticism

Skeptiska snabbisar 26/3

Previous post

"Because I care about what's true!"

Next post

Skeptiska snabbisar 29/3

charmkvark

charmkvark

charmkvark är en skeptisk kvinna på 25+. Kriget mot charlatanerna vilar aldrig och vissa dumheter kan bara mötas med sarkasm. Skojar och svär. Driver tillsammans med två till podcasten Kvack!. Krönikör i Magasinet SANS.

2 Comments

  1. 26 March, 2011 at 22:09 —

    Den där annonsen, helt jävla vrickad ju. Kan det vara ett tidigt aprilskämt? O.o

  2. 27 March, 2011 at 12:41 —

    @kaylee: Detta är säkerligen en riktig annons, för en tid sedan sökte företaget New Page AB medium via Arbetsförmedligen, en position jag själv sökte, om än lite halvhjärtat: http://imsoevil.com/2010/04/28/jag-har-sokt-jobb-som-mediumclairvoyant/

    I övrigt, rörande klippet från Fox News med tillhörande kommentarer, så tycker jag det är ganska skönt att gud bara tycks straffa länder där många är troende, de mest ateistiska länderna i världen är väldigt besparade när det gäller enorma tragedier och katastrofer. Så något rätt gör vi tydligen!

Leave a reply