Skeptiska snabbisar

Skeptiska snabbisar 21/3

 • Marcus Birro tröttnar aldrig på att fucka upp. Och vi tröttnar aldrig på att se hans skitsnack plockas isär.
 • Kyrkoevenemang med kristen trollkarl (VoFaren Samuel Varg Tunberg) ställs in pga moralpanik.
 • Aftonbladet låter en astrolog (!) tala ut om fullmånens effekter. Läser man slarvigt är det lätt att tro att det är en astronom det handlar om, eftersom det är väldigt lite snack om vattumäns temperament och väldigt mycket snack om fullmånens effekter på jorden. På slutet petar man kort in att de allra flesta forskarna är överens om att supermånen inte har någon nämnvärd effekt. Efter att man byggt flera artiklar på olika foliehattars teorier om allt vad supermånen orsakar. Bra där.
 • Kupé skriver om flum, eller förlåt, harmoni. Börjar på sidan 41. Behöver du lite verklighetsförankring efter det kan du på sidan 47 läsa om Humanisterna. Och på sidan 75 finns en fet annons för Mullingstorp, som Technicolor pratat om i det här avsnittet av Skeptikerpodden.
 • The secret life of fingers. Inte alls lika perverst som det låter.
Previous post

Starka hanar och väna honor

Next post

Distanshealing

charmkvark

charmkvark

charmkvark är en skeptisk kvinna på 25+. Kriget mot charlatanerna vilar aldrig och vissa dumheter kan bara mötas med sarkasm. Skojar och svär. Driver tillsammans med två till podcasten Kvack!. Krönikör i Magasinet SANS.

2 Comments

 1. 22 March, 2011 at 12:41 —

  Birro är en pajas av rang, inget han har att säga är värt att lyssna på numera. Jag hoppas bara att han slutar få plats i media.

 2. 22 March, 2011 at 17:51 —

  @davbjo: Ja verkligen. Han är i ett konstant stadie av kränkthet, men aldrig sen att själv dela ut skeva domar.

  Sen han skrev att ateister missar en dimension av livet har jag verkligen noll respekt kvar för honom.

Leave a reply